Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Glutenfri Pain au Chocolat


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

Scale
  • 1 rulle glutenfri smördeg
  • 16 st rutor valfri choklad, ca 80 g
  • 1 ägg
  • ca 1 dl mandelflarn

Instructions

  1. Rulla ut smördegen och skär till 8 st rektanglar.
  2. Lägg 2 st rutor choklad på smördegens kortsida och rulla ihop från kortsidan, se till att skarven hamnar underst.
  3. Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelspån.
  4. Grädda mitt i ugnen, 200 grader, i ca 12-15 min eller tills de fått fin färg.
  5. Låt svalna och servera ljumna eller kalla.
  • Prep Time: 15 min
  • Cook Time: 15 min