Middagstips, kycklingwok med risnudlar!
En enkel och god middag som passar de med celiaki och även resten av familjen. Det är så mycket smidigare när alla kan äta samma sak!
Till 4 portioner
700 g kycklingfilé
2-3 morötter
1 burk vattenkastanjer
1 burk bambuskott
1 bukett broccoli ca 400 g
0,5 dl sweet chilisås
2-3 klyftor vitlök
1 förpackning risnudlar
Skölj och dela broccolin i buketter, stek i rikligt med olja på medelstark värme, ta upp och lägg i en gryta eller större panna. Stek bambuskott och vattenkastanjer på samna sätt och lägg ihop med broccolin. Skala och strimla morötterna, woka även de och lägg ihop med grönsakerna.
Strimla kycklingen och stek i stekpannan. Finhacka vitlöken och häll ner ihop med kycklingen, sänk värmen och tillsätt även sweet chilisås. Tillsätt grönsakerna och låt allt bli varmt. Servera med risnudlar och sweet chilisås.