Tilltugg & Plock

Chipstallrik med jalapeño ost

Superenkelt tilltugg med minimal arbetsinsats – lika gott som enkelt!

Hej hej!

God plockmat och goda snacks är alltid trevligt att servera både till en välkomstdrink men även till helgens film i soffan.

Den här chipstallriken fixar du på nolltid! Gillar man inte stark jalapeño kan man istället välja ”vanlig” mild mjukost.

Lycka till! // Linda ♡

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chipstallrik med jalapenjo ost

Chipstallrik med jalapeño ost


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Ingredients

Scale
  • 1 påse saltade lantchips
  • 1/2 tub mjukost jalapeño
  • röd lök
  • röd paprika

Instructions

  • Bred ut chips på en tallrik.
  • Finhacka rödlök och röd paprika.
  • Ringla över mjukost och värm i micron ca 1 min.
  • Strö över valfri mängd rödlök och paprika. Servera!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star