Wrap på tacorester
Hej hej!
Så här på sommaren i semestertider blir det ofta aktuellt att packa med sig mat på utflykten eller till stranden och då vill jag passa på att tipsa om wraps – så enkelt och gott. Kan varieras i oändlighet!
Här har jag tagit middagsresterna från när vi åt tacos med kyckling och fyllde tortillabrödet (köper glutenfritt tortillabröd från Old el Paso) med sallad, kyckling och färskost med smak av vitlök och örter. Jättegott!
Har tipsat om just wraps tidigare, läs det inlägget HÄR
Som glutenintolerant föredrar jag att ta med mig mat om vi åker på utflykt. Utbudet kan vara väldigt snålt för någon med celiaki – och med andra intoleranser/allergier såklart. Känns tryggt att veta att lunch finns när hungern gör sig påminnd, man slipper ju även köer och plånboken tackar en.
Förutom wrap blir det ofta kok-korv-to-go vilken innebär kokhettt vatten i en termos som man sedan lägger ner varmkorv i och som sedan får dra några minuter, serveras i korvbröd med tillbehör.
Superenkelt och framförallt säkert – inga risker för smulor från vanligt korvbröd!