Rhode Island dressing
Hej hej!
Sallader i olika former och format är så tacksamt att servera till tex. lunch varma sommar dagar, packa ner i picknickväskan eller svänga ihop med det man hittar i kylen.
Här blev en ostbit, några skivor påläggsskinka, gurka, tomat, machésallad och isbergssallad en god lunch. Vill man ha en matigare sallad tillsätter man kidneybönor och/eller glutenfri pasta för en god pastasallad.
Lycka till!
// Linda
Rhode Island dressing
Ingredients
Scale
- 2 dl creme fraiche, laktosfri
- 1/2 dl ketchup
- 1 tsk lökpulver
- 1 krm salt
- 1/2 krm örtsalt Herbamare
- 1/2 msk mjölk
- lite svartpeppar
Instructions
- Mät upp alla ingredienser i en bunke.
- Rör om och smaka av, krydda ev mer vid behov.
Notes
Håller 3-4 dagar i kyl, går bra att förbereda till tex. utflykten.